Siweiyi Ny modellutgivelse: DAZ-08

Har du noen gang vært bekymret for at barna dine ikke elsker å vaske hender?Nå er det ikke noe problem lenger hvis du bruker Siweiyi nye modell: DAZ-08.

DAZ-08 er 2 automatiske berøringsfrie såpedispensere med søtt utseende av hjort og bjørn.De er vennlige mot barn.Med kompakt design er den veldig praktisk å brukes i skole, hjem, kontor, hotell osv. Flytende rengjøringsmidler kan fylles på etter at den er tom.
Aktiver denne berøringsfrie såpedispenseren ved å legge hånden under munnstykket og få en fin dråpe på størrelse med såpe rett inn i håndflaten.Vår modell hjelper til med å forhindre at overflødig vann kommer over hele disken rundt vasken.Den rommer opptil 350 ml av hvilket merke eller duft av flytende såpe du foretrekker, og fungerer like bra for offentlige rom som hjemme.
Disse hånddesinfeksjonsmidlene drives av 4 stk AA-batterier som er installert på oversiden, og kan brukes ca. 3000 ganger.Det er helt ok å bruke dem i fuktige omgivelser, som kjøkken og bad.

De har 3 typer dyser: spray, skum og dråpe.Det er ikke nødvendig å berøre dem fordi en sensor er inne ved å ta i bruk bevegelsessensorteknologi.Infrarød sanseavstand er 0-45 mm.

Siweiyi har tenkt på såpe, og hvordan man kan gjøre det bedre, så vi designet disse 2 søte såpedispenserne og får patent på dem.Dessuten er de godkjent av sertifikater, som RoHs, CE, FCC.Vi kan også hjelpe deg med å få sertifikater som fungerer i ditt marked.
Fint og søtt design gjør den til en perfekt gave til den spesielle personen din, som barn, foreldre, par, venner eller deg selv.

Nå, skaff deg en til deg selv eller familier.Kontakt oss for mer informasjon.Vi hjelper deg gjerne.


Innleggstid: Jan-12-2022